Η Εταιρεία

logo

Η εταιρία μας Espresso Coffice Services συστήθηκε το 2011 με κύριο αντικείμενο δράσης την ανάπτυξη και διείσδυση του espresso illy στον επαγγελματικό χώρο με πρωτοποριακά συστήματα espresso για κάψουλα illy.


Πρόκειται για αυθεντική διαδικασία απόσταξης espresso βασισμένη στην τεχνολογία επαγγελματικών μηχανών espresso με αποτέλεσμα στο φλιτζάνι όπως ακριβώς στα cafe bars.

Στόχος μας, η υπηρεσία της καθημερινής απόλαυσης ενός άριστα παρασκευασμένου espresso και άλλων ζεστών ροφημάτων στο χώρο εργασίας, κάθε στιγμή, με μια απλή κίνηση .

Η εταιρία μας είναι επίσημος συνεργάτης Δικτύου Office της Καφέα Εμπορική Τεχνική Α.Ε.αποκλειστικός εισαγωγέας του espresso illy στην Ελλάδα από το 1988.


Τομείς δράσης & διανομής μας:

Γραφεία , επαγγελματικοί χώροι, βιοτεχνικές & βιομηχανικές μονάδες στον Ν. Αττικής με προϊόντα espresso, συναφή ροφήματα και προϊόντα τύπου snacks.

Αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα μας:

  • Ένα και μοναδικό χαρμάνι illy από άριστες ποικιλίες αυθεντικού καφέ 100% Arabica, που διατίθεται αναλλοίωτο σε όλες τις μορφές και συσκευασίες αλεσμένος, σπυρί, ατομική μερίδα, κάψουλα , με διεθνή αναγνωσιμότητα και παγκόσμια απήχηση.
  • Συστήματα-μηχανές για κάψουλες αρίστης ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής σχεδιασμένες αποκλειστικά για την παρασκευή σταθερά άριστου espresso illy, cappuccino & freddo, εύκολα γρήγορα και καθαρά!
  • Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους συνεργάτες διενεργείται στο χώρο σας ( η αν απαιτείται στις εγκαταστάσεις μας ) άμεσα, ώστε να λειτουργούν άριστα και αδιάλειπτα τα μηχανήματα μας.

 

Vending /Αυτόματος Πωλητής Perla.

mitaca-perla-c6-vending-machineΟ αυτόματος Πωλητής Perla του Ιταλικού Οίκου Fass είναι η πιο σύγχρονη, αυτοματοποιημένη πρόταση για αυθεντικό espresso με κάψουλα Illy με μόνη σας παρέμβαση την εισαγωγή κέρματος.


Παραλαμβάνετε στη στιγμή κύπελλο επιλογής σας με επιθυμητή ποσότητα ζάχαρης..τον αναδευτήρα αλλά και τα ρέστα σας! Παρασκευάζει συναφή ζεστά ροφήματα όπως: cappuccino, cappuccino caramel, filter coffee, σοκολάτα & λευκή σοκολάτα κ.α.


Απευθύνεται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις άνω των 60 ατόμων και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας διαθέσετε 2 τ.μ.

 

Σύστημα Espresso / Μηχανες Γραφείου.
Μηχανές ιταλικής προέλευσης για κάψουλα illy ειδικά σχεδιασμένες για άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι με δεμένο σώμα , πλούσιο άρωμα και πυκνή κρέμα που διαρκεί!

Διαθέσιμα μοντέλα: Mitaca M8 , Iperespresso X7.1, Y3, Y1.1
Συνοδευτικό υλικό αρίστης ποιότητας για την καλαίσθητη παρουσίαση όπως: κύπελα, ζάχαρη sticks, sous – Vers, ποτήρια freddo, speculoos με σηματοδότηση illy.

Απευθύνεται σε χώρους γραφείων, εταιρίες και κάθε χώρο με 5-50 απασχολούμενους .
Παραλαμβάνετε τη μηχανή σας και σε κάθε σας αίτημα παραδίδουμε στο χώρο σας την ποσότητα καφέ που επιθυμείτε.

Επικοινωνία

Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος ορίζουμε άμεσα συνάντηση στο χώρο σας προς επίδειξη προτάσεων μας με γευσιγνωσία και ανάλυση της εμπορικής μας πρότασης.
Δυνατή η περίοδος δοκιμής των συστημάτων και αξιολόγησης των υπηρεσιών μας εφόσον ζητηθεί.

Με εκτίμηση.
Espresso Coffice Services.