ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2020

dec-contest

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για να γίνεις ένας από τους 3 νικητές που θα κερδίσουν ένα κουπόνι αξίας 30€!!!

Έναρξη Διαγωνισμού: 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14.00

Λήξη Διαγωνισμού: 3 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 23.59

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ

Οι νικητές του Διαγωνισμού είναι:

1.Στέλιος Μούμουρης
2.Ιωάννα Κανάκα
3.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι συμπληρώσουν την παραπάνω φόρμα. Όλα τα πεδία της φόρμας συμμετοχής είναι υποχρεωτικά.
  2. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του espressocoffice.gr, οι συγγενείς α’ βαθμού και οι σύζυγοι των εργαζομένων.
  3. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 23:59
  4. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα κουπόνι αξίας 30€
  5. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 στις 16:00 διαδικτυακά στο www.random.org και θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές και 3 επιλαχόντες. Οι τυχεροί νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω του e-mail που δηλώνουν κατά τη συμμετοχή τους και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν γραπτώς εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών απαντώντας στο μήνυμά μας ότι αποδέχονται το δώρο τους. Σε περίπτωση που οι τυχεροί νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας ύστερα από την ανάδειξή τους και μέχρι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι, τα δώρα θα μεταβιβαστούν αυτόματα στους αντίστοιχους επιλαχόντες. Τα ονόματα των νικητών & επιλαχόντων θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού και στο fan page του espressocoffice.gr στο Facebook.
  6. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε με άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί το δώρο που έχει κερδίσει, το δώρο αυτό θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα.
  7. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που θα δηλώσει ο κάθε νικητής κατά την συμμετοχή του.
  8. Η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που δηλώνετε με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για να σας ενημερώνει για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν απόρρητα, δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους, ούτε να κοινοποιηθούν για κανένα σκοπό.
  9. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους ή/ και να δώσει παράταση στον διαγωνισμό αν το κρίνει απαραίτητο. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους συμμετοχής.
  10. Κάθε άτομο δικαιούται να συμμετάσχει μία φορά μόνο στο διαγωνισμό. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει συμμετοχές για τις περιπτώσεις που θεωρεί ότι έχει γίνει κατάχρηση.