ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

espressocoffice april contest

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για κερδίσεις μία μηχανή espresso illy Mitaca M1 και τον καφέ ενός έτους (360 κάψουλες)

Έναρξη Διαγωνισμού: 6 Απριλίου 2020 και ώρα 17.00

Λήξη Διαγωνισμού: 21 Απριλίου 2020 και ώρα 23.59

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ

Οι νικητές είναι:

1.ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
2.ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΤΣΟΥ
3.ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΡΜΑΟΥ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι συμπληρώσουν την παραπάνω φόρμα. Όλα τα πεδία της φόρμας συμμετοχής είναι υποχρεωτικά.
 2. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του espressocoffice.gr, οι συγγενείς α’ βαθμού και οι σύζυγοι των εργαζομένων.
 3. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 και ώρα 17:00 μέχρι και την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 και ώρα 23:59
 4. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν τα εξής δώρα:
  1 Μηχανή espresso illy Mitaca M1 και τον καφέ του έτους (360 κάψουλες MPS)
 5. Η κλήρωση θα γίνει τη Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 στις 16:00 διαδικτυακά στο www.random.org και θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές και 3 επιλαχόντες. Οι τυχεροί νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω του e-mail που δηλώνουν κατά τη συμμετοχή τους και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν γραπτώς εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών απαντώντας στο μήνυμά μας ότι αποδέχονται το δώρο τους. Σε περίπτωση που οι τυχεροί νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας ύστερα από την ανάδειξή τους και μέχρι την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 στις 12:00 το μεσημέρι, τα δώρα θα μεταβιβαστούν αυτόματα στους αντίστοιχους επιλαχόντες. Τα ονόματα των νικητών & επιλαχόντων θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού και στο fan page του espressocoffice.gr στο Facebook.
 6. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε με άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί το δώρο που έχει κερδίσει, το δώρο αυτό θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα.
 7. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει στην διεύθυνση που θα δηλώσει ο κάθε νικητής.
 8. Η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που δηλώνετε με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για να σας ενημερώνει για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν απόρρητα, δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους, ούτε να κοινοποιηθούν για κανένα σκοπό.
 9. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους ή/ και να δώσει παράταση στον διαγωνισμό αν το κρίνει απαραίτητο. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους συμμετοχής.
 10. Κάθε άτομο δικαιούται να συμμετάσχει μία φορά μόνο στο διαγωνισμό. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει συμμετοχές για τις περιπτώσεις που θεωρεί ότι έχει γίνει κατάχρηση.